MASKO-2017

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

 V 7K, 15K MASKOKOTAS

El passat diumenge dia 5 de març, tingué lloc la V 7k, 15k maskokotas a Guadassuar.

Com en darreres edicions, la cursa sigué un èxit amb número de participants i també en organització.

Este any canviarem el format de la cursa, passant de les tres distàncies habituals de 7k, 14k, 21k a este nou de 7k, 15k. Pensem que ha sigut un acert, ja que la cursa ha estat en tot moment més agrupada, no quedant-se buits grans entre els participants, i també l'ha fet més ràpida i divertida, tant per als corredors com per al públic.

Este any el C.A. Guadassuar Maskokotas a tornat a ser l'encarregat de l'organització de la prova, on hem comptat amb l'ajuda dels companys del Club Triatló Guadassuar, de la Policia Local i dels més de 120 voluntaris, que han sigut els que han aconseguit que la cursa hi haja eixit molt bé. També al fotogràf, Vicent Martínez, que tan bon reportatge fotogràfic ens regala cada any.

Els atletes del Club que han participat, han aconseguit uns grans resultats.

Cal destacar els primers llocs de la general masculina en les dues distàncies, on en la 7k Miguel Moratalla ha quedat en primer lloc a tan sols una centèssima del segon classificat, amb un final impressionant. En al 15k, Joussef Benazzouz, atleta del Club, ha finalitzat la seua cursa en primera posició, seguit del també atleta del Club, Jose Valverde, que ha acabat en segona posició.

En dones també hem tingut podi en la 7k, amb un tercer lloc de la general, per a Pilar Barberà i en la 15k una segona posició per a Carmen Sala.

En quant als podis locals, el Club ha tingut també la recompensa a l'esforç de totes i tots els atletes al llarg de la temporada, amb tres primers, un segon i un tercer. En al distància de 7k la atleta del Club, Estefania ha pujat al més alt del podi, lloc que també han ocupat David Aguilar en la 7k i Juan Canut en la 15k. També en la 7k, José Luis Jornet, ha acabat en segona posició i en la 15k, Carlos Pous, ha quedat el tercer.

Enhorabona i gràcies a totes i tots els que heu participat i disfrutat d'esta cursa d'una manera o altra.

Classificacions

Fotos

Fotos Vicent Martinez

 

VIDEO PROMOCIONAL 2016

VIDEO PROMOCIONAL 2017

CARTELL

REGLAMENT

CIRCUIT

CAMISETA

INSCRIPCIONS_CURSA----DIA DE LA PROVA

 

INSCRIPCIONS VOLUNTARIS

 

PATROCINADORS                                                                                                II FIRA DEL COMERÇ
 
                                            
 
EMPRESES COL·LABORADORES
 
                Resultat d'imatges de productos horneados alba     Resultat d'imatges de sekitos       Mel i Salut