L'ALCUDIA

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

VII CROSS L'ALCUDIA - CIRCUIT AUTONÒMIC

Gran participació dels atletes del C. A. Guadassuar Maskokotas al VII Cross de L'Alcudia dins del Circuit Autonòmic de la C. V.

Dia ventós i fred que no a deslluit els bons resultats obtinguts en les proves dels majors, tant en masculí com en femení.

En la categoria de veterans masculí hem estat al més alt del podi amb Salva González "Salveta" 1r i Jose Marín "Titi" 2n, on també han participat Sergio Rosell que ha acabat el 5é, Benito Pancorbo 8é, Jose Cuesta, Luis Sais, David Oliver, Tino Andreu, Fran Gimeno i Ximo Sais. En veteranes femení també hem estat als dos escalons més alts del podi amb Carmen Sala que s'ha emportat el primer lloc per davant de les seues companyes Elena Castells que ha entrat segona i Cristina Espí la setena.

En la categoria seniors masculí el nostre company Hicham Ettaichmi a aconseguit el triomf amb un apretat final amb Agustin Sieres. També han participat en esta cursa Fouad Benzeroual que ha acabat en quarta posició a 5'' del tercer, Miguel Vázquez el 7é, Pedro Culebras, Miguel Moratalla, Jose Madrid, Bernat Ribes i Quique Gimeno. En la categoria de seniors femení hem contat amb la participació de Sandra Diaz que ha entrat en meta la 6a.

En la prova del cross popular hem tingut gran participació de les atletes del club, on Maria Villalba s'ha emportat el pujar al podi amb la 1a posició seguida dos escalons per davall per Mónica Roselló en 3a posició, Sivana Bataller, Esther Bataller, Gemma Avellán i Mª José Oliver.

També els poquets menuts que han participat han aconseguit bones classificacions i fins i tot un podi amb el segon lloc de Laura Alonso en prebenjamins.

Enhorabona a totes i a tots!!!

Classificacions

Fotos Cursa