ALZIRA

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

XVI MITJA MARATÓ D'ALZIRA

En la XVI  Mitja Marató d´Alzira s'ha aconseguit fer triplet en la classificació general, de manera que Fouad Benzeroual ha estat campìó amb  un temps de 1:11:31, seguit de José Antonio Marín Gay i de Sergio Rosell Sánchez, que a més a més, aquests dos atletes, han sigut primer i segon veterans.

La corredora Amparo Ribes de Guadassuar a quedat la primera veterana.

Fotos XVI Mitja Marató

 

II 10K CIUTAT D'ALZIRA

El IV Circuit de la Ribera a realitzat la seua sisena cursa del calendari en la ciutat d'Alzira.

La participació del club a segut nombrosa tant en les categories inferiors com en la categoria absoluta.

Pel que fa als xiquets i xiquetes de les categories inferiors destacarem l'atleta benjamí Adriana Lledó que amb una gran cursa i un apretat final a entrat en quarta posició, a més de les ganes i el bon comportament que han tingut la resta dels participants.

En la categoria absoluta hem aconseguit un grandíssim resultat amb el 1r lloc de Fouad Benzeroual que ha parat el crono en 30'59'', a 3'06 el quilòmetre. El segon lloc i primer veterà a sigut per a Jose Antonio Marin que ha tardat 33'11'' en acabar el recorregut, després i en sisena posició i quart veterà entrà Sergio Rosell amb un temps de 33'39''. Vicent Torres s'ha quedat, al igual que Sergio, a les portes de pujar al podi al aconseguir la quarta posició en seniors. En veterans B, Rafa Pons acabà en la tercera plaça, després d'un temps d'inactivitat. La resta de membres del club Jose Manuel, Juan, Tino, David, Toni i Quique finalitzaren la cursa dins de les seues marques.

Enhorabona a tots i totes.

Classificacions

Fotos Menors Mychip

Fotos Absoluta Mychip

Fotos Eixida Absoluta Mychip