CARLET

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

XXIII VOLTA A PEU A CARLET I ALTRES CURSES

Este diumenge 27 d'octubre s'ha celebrat la prova que tanca el circuit de La Ribera en la ciutat de Carlet. El recorregut, com ja és habitual, tenia una distància de 10 quilòmetres per a la categoria absoluta.

El C.A. Guadassuar Maskokotas ha acudit amb un gran nombre d'atletes que han participat en quasi totes les categories.

En la categoria absoluta masculina,hem tingut la participació de Amine Chaoui, que ha acabat la cursa en primera posició absoluta, per davant del atleta del Bikila Andrés Micó, amb un temps de 32'45'', a 3'16'' el quilòmetre. A estos dos atletes, els a acompanyat en el podi de seniors l'atleta del Club, Miguel Moratalla en el tercer lloc i quart de l'absoluta. També han acabat molt bé la resta d'integrants del Club, com ara Raul Vila, José Cuesta, Angel Blas, Luis Hervas, David Oliver, Juan Martorell, Voro Martínez i Vicent Ribes.

En la categoria absoluta femenina, les atletes del Club Bouchra Marzouki, que ha sigut la primera classificada absoluta amb un temps de 38'03'', a 3'48'' el quilòmetre i Belen Blasco que la acompanyat al podi en la segona posició absoluta i primera veterana A, han deixat molt bones sensacions de cara a la temporada que anem a començar. També han participat en la prova les nostres atletes Yolanda Gallego, Pilar Barberá i Pepi Pozas.

En les categories inferiors, cal destacar la gran afluència d'atletes del Club, sobre tot prebenjamins/es. En la categoria benjamines Arianna Heber ha entrat en quarta posició i un poc després han entrat Laia Bonet i Teresa Oliver. En alevins ha entrat Salva el segon i Saül a continuació, també ha participat Marta Alonso i Aroa Moreno. Per acabar, en les infantils hem contat amb el primer lloc de Paula Oliver, també han participat Elsa Seguí i Ferran Vico.

(de la resta d'atletes no sabem la classificació, degut a que no hi han dades de crono).

Tenim que felicitar als xiquets/es que han fet tot el circuit i que han acabat en molt bona posició. Així tenim a Salva Oliver i Saül Mínguez que han finalitzat el circuit en segona i tercera posició, respectivament, en la categoria aleví masculí. Paula Oliver, en la categoria infantil femenina, ha quedat la segona de la general. La resta de participants també ho han fet molt bé en les seues categories, on esperem que la pròxima temporada siga tant bona com esta. 

Classificacions

Fotos

Fotos Grups