II CIRCUIT ALBUFERA

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

II CIRCUIT PARC DE L'ALBUFERA

I 10 MIL PASSOS KANGURS BENIFAIÓ-28/03/2015

Primera cursa del Circuit del Parc de l'Albufera on els atletes del C.A. Guadassuar Maskokotas han a un gran nivell, quedant en primera posició de la general Fouad Benzeroual, amb un temps de 31'25''. També ha entrat el primer de la categoria promeses Vicent Torres, amb un temps de 34'32''. Fran Gimeno ha sigut l'altre atleta del Club en la categoria maculina veterà.

En la categoria senior femenina hem tingut la segona posició de Yolanda Gallego, que ha acabat el recorregut amb un temps de 45'12''. També hem contat amb la participació de la nostra veterana Pepi Pozas.

Classificacions

Fotos

 II 10K CIUTAT DE SILLA-19/04/2015

Altre podi per a Vicent Torres en la segona cursa del Circuit del Parc l'Albufera. Esta vegada ha pujat al segon escaló en la categoria promeses, amb un temps de 34'47''.

Per altra banda, Yolanda Gallego ha quedat en quarta posició, amb un temps de 43'18''.

Classificacions

Fotos

II Pujada a la Bola de Cullera-10/05/2015

En esta segona edició de la pujada a la bola de Cullera, hem tingut dos representants del C.A Guadassuar Maskokotas, Yolanda Gallego i Vicent Torres

 Primera posició en la categoria de promeses i cinqué en la general per a Vicent Torres, que comença la temporada de ruta igual com acabà la temporada passada, imposant-se en la seua categoria i molt prop del podi de la general.

En dones Yolanda Gallego ha entrat la primera de la categoria senior i segona de la general.

 Classificació Absoluta

 Fotos

VI Volta a Peu Illa del Palmar-30/05/2015

El C.A. Guadassuar Maskokotas ha finalitzat esta cursa com a gran guanyador, gràcies a la bona actuació dels seus atletes, Mario Baldoví, Vicent Torres i Yolanda Gallego.

Mario ha sigut el guanyador en la cursa absoluta i Vicent en la categoria promesa, qui també a acabat el tercer de la absoluta.

Pel que fa a Yolanda, també aha sigut la guanyadora de la categoria senior i segona de la cursa absoluta.

Classificacions

Fotos

XVIII 10k Ciutat de Beniparrell-20/06/2015

La atleta del C.A. Guadassuar Maskokotas, Yolanda Gallego, ha sigut la única representant del club a Beniparrell, on ha acabat la cursa en tercera posició senior femenina.

Classificacions

Fotos

 I VOLTA A PEU "FUERZA JULEN" EL PERELLONET-11/07/2015

El C.A. Guadassuar Maskokotas ha participat en la I Volta a Peu de El Perellonet amb dos atletes, que han entrat en primera posició de la cursa en la seua categoria.

 Yolanda Gallego en la categoria femenina, ha acabat la cursa en la primera posició absoluta amb un temps de 38:25. Per la seua part Vicent Torres, en la categoria masculina, ha entrat en meta en segona posició absoluta i primer de la categoria promesa amb un temps de 29:49.

 Classificacions Beniparrel

 Fotos Beniparrell

 XII VOLTA A PEU A POLINYÀ-25/07/2015

En Polinyà s'ha celebrat la 7a prova del Circuit del Parc Natural de l'Albufera.

El Club ha estat ben repressentat en esta cursa on hem tingut la presència de Vicent Torres que ha entrat en 2a posició categoria promesa al que han seguit els atletes Luis Hervàs, Vicent Lledó, Toni Peris i Adrià Lledó.

En la categoria senior femenina, Yolanda Gallego ha entrat en 3a posició.

Classificacions

Fotos

XVIII VOLTA A PEU A FAVARA-08/08/2015

Gran cursa la dels nostres atletes que estan fent tot els circuit, Vicent i Yolanda, que han quedat en 1a posició, putjant al més alt del podi. També ha participat Sergio Rosell en la categoria veterans.

Classificacions

Fotos

II 10K CASTELLAR-OLIVERAL-06/09/2015

Cursa de podis per als tres participants del C.A. Guadassuar Maskokotas. Dos primers llocs i un tercer.

 Els primers llocs han sigut per a Vicent Torres en categoria promesa masculí i per a Yolanda Gallego en categoria senior femenina. El tercer escaló del podi se l'ha adjudicat Sergio Rosell en la categoria veterans A masculí.

A falta de dues curses del Circuit, tant Vicent com Yolanda estan classificats en primera posició de la general en les seues categories.

Classificacions

Fotos

GALA FINAL II CIRCUIT PARC DE L'ALBUFERA 

 El divendres dia 30 d'octubre, es va celebrar la gala del II Circuit Parc de l'Albufera.

 De nou este any al finalitzar les 11 proves de que consta el circuit, dos atletes del C.A. Guadassuar Maskokotas, han acabat en primera posició de la seua categoria, pujant al més alt del podi.

L'atleta del Club, Vicent Torres, per segon any consecutiu, ha aconseguit el primer lloc en la categoria promesa i, a més, este any a acabat el segon en la categoria absoluta, millorant el tercer lloc de l'any passat.

Per la seua part, la també atleta del Club Yolanda Gallego, en el seu debut al circuit a acabat en primera posició de la categoria senior femenina i la tercera de la categoria absoluta.

Enhorabona als dos!!!

Classificacions generals circuit